Landing page hero image

Gravsten Uddevalla

Letar du efter gravsten i Uddevalla till lägsta pris i landet? Vi är en gravvårdsfirma som erbjuder försäljning av gravstenar online med ett stort urval som är framtagna av granit till låga priser i speciella karaktärer och utsmyckning.

Våra gravstenar har låga priser, så pass att vi erbjuder prisgaranti i hela Sverige. Dessutom erbjuds 20 års garanti vid beställning av gravsten via oss!

Vi erbjuder en hel del modeller på gravstenar i Uddevalla, allt från enkel gravsten till hjärtformad gravsten och även unikt huggna skulpturer enligt era önskningar.

Välj den gravsten som faller er i smak för att gå vidare med ett kostnadsfritt design- och kostnadsförslag.

“Välj en gravsten lika unik som den människa den reses för att hedra.” 

Inspiration på gravsten i Uddevalla

Titta runt på flertal gravstenar vi levererat genom åren för att inspireras innan ni själva bestämmer er för val av gravsten.

Här finner ni gravstenar i olika former som är unikt framtagna för att hedra anhörigas bortgångna.

Vi finns med er under hela processen

Vi finns till för att hjälpa er från början till slut och ser tillsammans med er till att gravstenen blir precis som ni önskar.

Detta gör vi för att känslan ska bli rätt och med bästa kvalitet vägleder vi dig genom alla val fram till färdig gravsten.

Val av gravsten

I vårt sortiment finns en mängd olika stenmodeller, textstilar och ornament. Har man önskemål om ett särskilt motiv eller en egen inskription ombesörjer vi givetvis även detta.

Ritning- och offertförslag

Som kund får du alltid en ritning med prisförslag på önskad gravsten helt kostnadsfritt inom två arbetsdagar.

Gravvårdsansökan

Efter att ni godkänt offert ser vi till att skicka in en obligatorisk ansökan till kyrkogårdsförvaltningen.
Först när gravsten är godkänd påbörjas produktion.

Leverans och montering

Vi har en leveranstid på 6-8 veckor på gravsten från orderbekräftelse.
Vi monterar enligt centrala gravvårdskommitténs monteringsanvisningar eller de anvisningar som gäller för kyrkogården där gravstenen ska monteras.

Trygghet med 20 års garanti

Kvalité på våra produkter är väldigt viktigt för oss. Eftersom vi uteslutet arbetar med högsta kvalité på granit erbjuder vi 20 års garanti på våra gravstenar.

Du hittar oss i Göteborg Stockholm Helsingborg Malmö Kungälv Halmstad Värnamo Ljungby Uddevalla Lidköping Skövde Uppsala Västerås Örebro Södertälje Norrköping Eskilstuna Linköping