036-12 20 22 info@memoria.nu

   Leveranstid och frakt

   Hos oss erbjuds en leveranstid på 6-8 veckor från orderbekräftelse.
   När gravstenen är tillverkad och färdig för transport anordnas en frakt utan extra kostnad för dig som kund.

   Gravstenen fraktas till våra samarbetspartners som utför monteringen, som i sin tur transporterar och monterar gravstenen på önskad kyrkogård.

   Skulle ni som kund av förmodan anlita egen stensättare fraktas gravstenen till önskad adress där ni får ett trackingnummer så att ni kan spåra transporten.

   Kartan ovanför visar vilka län som vi kan erbjuda montering. Montering utanför vårt område sker i dialog med kund mot ett kostnadstillägg. 

   Montering

   Monteringskostnad för en enkel gravsten med sockel kostar 2000kr. Vid köp av gravram, blomlist eller blomlåda tillkommer monteringskostnad enligt överenskommelse. Utöver vår egen personal som monterar gravstenar har vi idag ett samarbete med flertal stensättare runt om i landet.

   Kvalité för oss är väldigt viktigt och därför försäkrar vi våra kunder om att montering av gravstenar alltid sker genom Centrala Gravvårdskommitténs (CGK) monteringsaviseringar eller de anvisningar som gäller för kyrkogården där gravsten ska monteras. Vi erbjuder alltid 3 års monteringsgaranti.