Vår historia

Memoria Gravstensbyrå bildades med insikten om att utveckla en bransch som fortfarande i stor utsträckning jobbar med papper och penna. Där man som kund i ett läge av sorg blir utlämnad till olika byråer och där kundmöte mer upplevs som ett säljmöte. 

Vi önskar utveckla branschen till det bättre! 
Vi möjliggör tillverkning av gravstenar genom små enkla steg på nätet, vilket är kärnpunkten i vår verksamhet. På så sätt erbjuds kunden en större kontroll, självständighet och valfrihet i tillverkningsprocessen. 
Eftersom vi har en egen produktionsanläggning där vi tillhandahåller moderna verktyg kan vi idag erbjuda gravstenar till låga priser i bästa kvalité vilket är en av få grundpelare i vår affärsidé.

 

 

Trygghet – Enkelhet – Prisgaranti till bästa kvalité!

Hos oss kan du som kund känna dig trygg att vi förvaltar det förtroende som du ger oss. Vi använder inga mellanhänder, vilket innebär att önskemål framförs direkt till oss. Vi finns till för att hjälpa er från början till slut och ser tillsammans med er till att gravstenen blir precis som ni önskar. Detta gör vi för att känslan ska bli rätt och med bästa kvalitet vägleder vi dig genom alla val fram till färdig gravsten. Vårt mål är 100% kundnöjdhet! 

Med en egen produktionsanläggning där vi erhåller moderna verktyg kan vi idag erbjuda gravstenar med lika bra kvalité som ett traditionellt stenhuggeri men till mycket mer förmånligare priser – så pass att vi erbjuder prisgaranti i hela Sverige! 

Stort utbud

I vårt sortiment av gravstenar finns en mängd olika stenmodeller, textstilar och ornament. Har man önskemål om ett särskilt motiv eller en egen inskription ombesörjer vi givetvis även detta.
Memoria Gravstensbyrå hjälper gärna till med förslag för att skapa en gravsten som speglar och hyllar den bortgångne. 

Vi har en leveranstid på 6-8 veckor på gravsten från orderbekräftelse. Kvalité på våra produkter är väldigt viktigt för oss, av den anledning väljer vi att endast arbeta med skandinavisk granit vilket ger oss möjlighet att erbjuda 20 års garanti på gravsten och upp till 3 års monteringsgaranti på stenar vi själva monterar. Montering sker enligt centrala gravvårdskommitténs (CGK) monteringsanvisningar eller de anvisningar som gäller för kyrkogården där gravstenen ska monteras.

Varför anlita oss som leverantör?

Över 60 års erfarenhet i branschen

Vi har idag samarbete med underleverantörer och medarbetare där vi tillsammans har över 60 års erfarenhet. 

Kvalité

Kvalité på våra produkter är väldigt viktigt för oss, av den anledning väljer vi att endast arbeta med skandinavisk granit vilket ger oss möjlighet att erbjuda 20 års garanti på gravsten och upp till 3 års monteringsgaranti på stenar vi själva monterar.

Prisgaranti

Med en produktionsanläggning med moderna verktyg kan vi idag erbjuda gravstenar med lika bra kvalité som ett traditionellt stenhuggeri erbjuder men till mycket mer förmånligare priser – så pass att vi erbjuder prisgaranti i hela Sverige!